15 januar, 2008

Jeg er forelsket!!!

... i den nye MacBook Air. Suk. Jeg bliver helt ærgerlig over, at det kun er et år siden, jeg købte min nuværende MacBook. Hmm. Et år? Så er den alligevel ved at være ret gammel, ikke?

Bing bing

Er du i dårligt humør? Så se denne video. Så bliver du glad igen. Bing bing.

Uh oh uh oh yeah

Jeg er nu et skridt nærmere opfyldelsen af en stor, stor drøm: at skrive en biografi om et menneske, jeg holder af og beundrer. Jeg har aldrig rigtig kunnet finde på nogen at biografere, eller hvad det hedder, men nu er den der: Else Marie Pade. Eller Elske som jeg hele tiden skriver. Sikkert fordi det er så svært at lade være med, når man har med hende at gøre :)

Det hele startede med, at jeg foreslog Ud&Se at jeg skulle lave et interview med hende, hvilket de sagde ja til. (Husk at gafle martsnummert, så du kan læse interviewet!) Og mens jeg sad og skrev på det i sidste uge, blev jeg helt overbevist om, at selvom 25.000 anslag er fucking laaaangt for et interview i et populærmagasin, så er der meget, meget mere saft og kraft i hendes liv og levned.

I lørdags var jeg så ude hos hende igen for at hun kunne læse det igennem. Damen har ingen computer, så man bare lige kan sende det på mail. I sig selv ret fedt at hun laver elektronisk musik uden en computer :) Nå, men vi sidder der i sofaen med vores kaffe, og mens hun læser det, kigger hun pludselig på mig og siger "Ih hvor skriver du godt - det er lige så jeg dirrer!" og bagefter havde hun tårer i øjnene og sagde, jeg havde lavet et mesterværk. Nåååårh.

Så smurte hun sandwiches til os, og så sagde hun, havde tænkt på noget, mens hun læste, og det var, om jeg ville skrive en bog om hende - fordi hun godt kunne lide den måde, jeg fremstillede hende på.

Og nu har jeg så, af anden vej, fået en god kontakt hos et stort forlag som rigtig gerne vil hjælpe mig med at få ideen igennem. Jeg skal lave en projektbeskrivelse, og så bliver det spændende at se, hvad der så sker. Men de SKAL bare sige ja. Dem eller nogen andre. Der MÅ fandme være nogen i det her land, der kan se, hvorfor den bog skal ud!

Kryds fingre :)

04 januar, 2008

Blame it on the flu

Jeg er lige kommet til at slette ALT på min computer. Eller næsten da. Men alle artikler og alting jeg har skrevet nogensinde i mit liv, det er væk. PUF.

Lige da det skete, i det sekund det gik op for mig, at jeg ikke bare havde markeret alle de ligegyldige filer på skrivebordet, men også min mappe hvor jeg gemmer alle tekst-filer, billeder, fakturaer etc. OG havde slettet hele lortet, så løb der en iskold vind gennem min krop og jeg tænkte "ARGH! Jeg dør!" Men i samme sekund var der med englen en mangfoldig himmelsk hærskare, som lovpriste Gud... Hov nej, det er Juleevangeliet... Men det gik altså op for mig, at gu er det da røv vigtigt at gå og gemme på det gamle lort.

Filed under F for Feng Shui.

Nemlig, ja.