17 februar, 2008

Det søde liv

En dybdeborende reportage om livet i luksus-land. Eller noget...

Vi ankom onsdag ved 14-tiden og vi var nær gået bagover af benovelse, da vi så vores værelse. Det var vel på størrelse med en almindelig toværelses, alt i alt, og der var badekar inde på selve værelset. Der var et lille toilet med en vask, men resten af badeværelset var integreret i selve værelset. Udsigten var også fænomenal ud over Flensborg fjord, minibaren var fyldt op og til fri afbenyttelse, og der var stillet frugt og hjemmelavet konfekt frem til os. Det var helt vildt...

Vi gik en lang tur, og så tilbage og spise i hotellets almindelige restaurant, som var rigtig god. Man kunne sagtens smage at det er det samme køkken, som har fået to Michelin-stjerner, der står for al maden - også den clubsandwich René fik dagen efter. Det var tydeligt, at selv om der var tale om et helt alimindeligt måltid, var der brugt top notch råvarer, og det var lavet af en super-professionel person.

Efter middagen tog vi vores hvide frottékåber på og gik i spa. Kors i røven hvor var det fedt. Poolen er delt op, så halvdelen er udendørs, og så lå vi ellers der i det varme vand og nød stjernerne ovenover os, og åh hvor var det romantisk.

Da vi kom op på værelset skulle vi selvfølgelig lige prøve, om vi begge to kunne være i badekarret, og så tog den ene ting den anden, og mere behøver jeg vist ikke at sige om dét.

Næste morgen blev vi sluppet løs i den mest overdådige morgenmadsbuffet jeg nogensinde har set. Der var ikke noget med slimede scrambled eggs, der stod og simrede, næh der stod simpelthen en kok og stegte spejlæg, bacon og tomat, eller hvad man nu ville have. Og så var der bare alt hvad hjertet kunne begære af hjemmebagt brød og ... ja, alt faktisk.

Dernæst havde vi begge tid til en ansigtsbehandling. Det var Renés første nogensinde, og han var meget begejstret. Jeg blev kaldt ind først, og hun kaldte mig Frau Bäck, hvilket vi var helt smadrede af grin over bagefter. Så nu må jeg vist bare indstille mig på, at hver gang, jeg bliver lidt skrap i betrækket, kalder han mig for Frau Bäck...

Bagefter var det atter tid til spa. Der var, udover poolen, sauna, dampbad, en mellemting mellem de to (jeg ved ikke hvad det hedder, men det er en sauna, hvor der står en stor kobbergryde med vand i, som langsomt fordamper, så der er lidt damp), og så var der en masse liggestole, og så nogen meget underlige små hø-dampbade, som vi aldrig rigtig fik krammet på.

Og det er ikke kun ved Vesterhavet at tyskerne går nøgne rundt. Alle var nøgne i saunaerne, uden undtagelse. Det vil sige, vi var ikke nøgne. Og kald mig bare sippet, men jeg vil egentlig også gerne være fri for at se på fremmede boller, mens jeg prøver at slappe af. Men der var heldigvis ikke så mange, og vi fik ikke skældud for at beholde badetøjet på.

Senere på eftermiddagen skulle vi i hammam. Det var SUPER fedt! Først kom vi ind i et helt vildt varmt dampad, så blev vi skrubbet, og så sæbet ind med en meget lækker sæbe ved hjælp af noget, der mest af alt mindede om et pudevår med sæbe og luft i. Meget mystisk, og meget dejligt. Og så blev vi masseret. Til den store guldmedalje. Det var helt vildt fedt at vi kunne være derinde sammen, synes jeg. Bagefter fik vi vasket hår - og ører :D

Efter dén omgang, blev vi svøbt i et rent håndklæde og puttet i en stor vandseng, og vi fik et glas stærk æble-te. Ahhh. "Desværre" skulle vi spise middag i gourmet-restauranten, så vi var nødt til at gå op på værelset og klæde om (efter at vi havde overgramset hinandens nyskrubbede legemer, selvfølgelig).

Den middag var totalt vild. 11 små, fine, lækre retter med den labreste vinmenu til. Nam nam nam. Vi var en kende squilly, da vi kom op, men ikke for squilly, if you know what I mean, nudge nudge. Meget herligt.

Næste formiddag skulle vi have haft hhv. en makeup-konsultation og en ansigtsmassage, men vi var for tømmermændsramte. Så vi tog os god tid til at spise morgenmad (og drikke masser af kaffe!), inden vi tog en sidste dukkert, og så med futteren hjem igen.

Det har seriøst været en af de fedeste ferier i mit liv. Der er sgu noget ved det søde liv, som jeg på den ene side skammer mig over at kunne lide, men på den anden side også skamløst nyder - især fordi den endelige regning lød på 24 euro for en clubsandwich, en iste og en latte fra caféen i spa-området. Alt i alt ville det havde kostet os over 12.000 kr. hvis vi skulle have betalt for det. Det er jo helt afsindigt mange penge, og helt sikkert ikke noget, jeg ville bruge penge på. Men fedt var det sgu :)

I morgen tager jeg en uge i sommerhus på Falster, uden internet. Jeg skal ned og redigere en bog for TV2, og det skal blive så fedt med fuldkommen arbejdsro. Det er ret paradoksalt, men jeg tror, jeg er halvstresset. I dag og i går har jeg været fuldkommen ved siden af mig selv: har tabt en masse på gulvet (bla. et stort glas nypresset rødbedesaft, ØV!), jeg er tudevorn, svimmel, kan ikke huske særlig meget. Fx har jeg lige spurgt René, "hvad lavede jeg i går?". Svaret var jo at jeg arbejdede, og jeg tror, jeg skal til at passe lidt bedre på mig selv. Men der er brændeovn dernede, og havet lige i nærheden, og så er alt godt.

Så so long og alt det der :)

PS: Billeder fra luksus-land kan ses i mit flickr-album.

12 februar, 2008

Oh sweet fucking bliss

ADVARSEL!
Risiko for spontant had og længsel efter skibskatastrofer, hærværk og pludselig død, kan meget vel opstå under læsningen af denne blog.

Her skal jeg hen i morgen med min kæreste, helt indtil fredag eftermiddag. Så hvis jeg blogger i nærmeste fremtid, bliver det fra et spabad med et glas champagne i hånden.

Og nej, det er ikke på grund af Valentins Dag - det er arbejde. Muarharhar, jeg fucking elsker mit job :D

A touch of Orient - luksus
* To overnatninger i stilfuldt værelse inklusiv gourme
t-morgenbord samt frisk frugt ved ankomsten og alle drikkevarer fra minibaren (11 stk.)
* En to-retters aftenmenu i Brasseriet og

* En seks-retters gourmetmenu i Restaurant Meierei Dirk Luther
(præmieret med 2 Michelin-stjerner)
* En HAMAM - ceremoni med kropspeeling og massage med sæbeskum (60 min.) og

* En ansigtsbehandling (comfort eller men) (75 min.)
eller * En helkropsmassage efter individuelle behov (60 min.)
* Derudover en fortryllende SHISEIDO glamour-make-up inklusiv hudanalyse og individuel trend-rådgivning til kvinderne og til herrerne en ansigts- og hovedmassage.


(Ha ha ha, fortryllende glamour-makeup - jeg skal nok lægge billeder ud af dén! :D)

09 februar, 2008

Oh, de gamle bukser...

Jeg er gået fuldkommen bananas i feng shui. Jeg har altid syntes, det var noget fis, men så var jeg til et foredrag om det i mandags, og VIPS havde jeg bortskaffet fire store sække tøj fra mit soveværelse. To til genbrug og to til loftet, til senere brug. Det vil altså sige at alt det, der er tilbage er: tøj jeg kan lide og passe på samme tid - det er sguda smart.

Nu vil jeg rydde op i mine papirer, så jeg kan få bunkerne væk af vejen, og fremfor alt afvikle mit store skrivebord herhjemme. Jeg har besluttet mig for at købe en iMac ned til kontoret og så have Macbook'en herhjemme, på et lillebitte skrivebord, som kun skal bruges til sådan noget som det her, og i yderste nødstilfælde til arbejde. Men arbejde skal fremover foregå på kontoret, så jeg kan holde mit hjem dejlig fri for stress og jag - og fremfor alt få plads til noget mere funky end det her grimme IKEA-skrivebord.

Apropos funky, så købte jeg de her støvler i dag

De er lidt fesne i farven på billedet - i virkeligheden er de postkasserøde, og de er SÅ fine <3 Jeg købte også et par fornuftige i sort med lidt lavere hæl, som jeg kan bruge til hverdag. Og så købte jeg 10 par trusser, 10 par strømper, 5 par strømpebukser og 2bh'er. Det der var tilbage i skufferne efter alt det hullede og forvaskede var røget ud, lå bare og skammede sig i et hjørne. Det går jo ikke.

Jeg mangler stadig at sortere en del, men jeg har besluttet mig for at tage det stille og roligt og hygge mig med det undervejs. Jeg har købt "The Hitchhiker's Guide To The Galaxy" som lydbog, indtalt af Stephen Fry - det er ligesom at få læst godnathistorie imens :)

04 februar, 2008

Høje hæle = bedre sexliv

Yes!!! Jeg vidste det. Hvis man går i højhælede sko, styrker man sin bækkenbund, og alle vi, der har fulgt med i Helle Gotveds timer, ved godt, at den slags giver bedre sex. Det står selv i avisen!

"Undersøgelsen melder ikke noget om, hvad de høje hæle gør ved tæerne, ryggen og knæene." Pff siger jeg bare!!!

03 februar, 2008

Bliv yngre - brug tandtråd!

Jeps, det er rigtigt. Hvis man er træt af at gå rundt og være så skidegammel hele tiden (fx så gammel at man ikke orker skrive blogs...), så kan man bare bruge tandtråd hver dag, og så bliver man yngre.

Dette var bare et af mange overraskende resultater, da jeg tog testen på www.realage.com - et site hvor man, ved hjælp af en meeeeeget lang test, kan finde ud af, om ens fysiske alder stemmer overens med ens reelle alder. Jeg er, i følge testen, præcis to år yngre end min reelle alder, og det er da altid noget. Men hvis jeg fik styr på, hvor mange vitaminer, der er i min daglige vitaminpille (jeg gad ikke gå ud og hente glasset i køkkenet - så gammel er jeg!), ville jeg sikkert blive endnu yngre. Eller hvis jeg gad bruge tandtråd hver dag. Det STÅR der!!!

Mit mål er nu at bruge tandtråd hver eneste dag i en måned og så se, hvor ung jeg bliver af det. Jeg må hellere skrive mig op til en vuggestueplads med det samme...