28 marts, 2008

Straight Edge

Jeps, det er mig. Eller, det vil sige, det er mig frem til 16. april. 24 dage i alt med mega hardcore udrensningskur, og altså ikke noget med straight edge sådan for alvor.

Jeg har været i gang i 5 dage nu, og det går overraskende godt. Listen over ting, jeg ikke må spise er alenlang:

- Sukker
- Gluten (hvede, spelt, grahamsmel, durummel, rug)
- Mælkeprodukter (ost, smør osv.)
- Gær
- Æg
- Kød
- Fisk
- Kartofler
- Tomater
- Aubergine
- Rød/grøn/gul peber
- Chili
- Champignon
- Honning
- Tørrede krydderier
- Kaffe (al form for kaffe)
- Te med koffein (sort te og de fleste grønne teer)
- Alkohol
- Tobak

Jeps, den er skrap...

Det her skal jeg så gøre i 10 dage, hvorefter jeg skal faste i 4 dage. Dvs. at man godt må få rødbede- og/eller gulerodsjuice og vand hvor der har ligget havregryn i blød i. Det lyder fjollet, men det giver åbenbart lige så meget energi som 2 energibarer at drikke den slags. Før, under og efter fasten skal jeg have 3 tarmskylninger og under fasten skal jeg have body sds-massage, som er en slags bindevævsmassage, som hjælper kroppen med at frigive affaldsstoffer. Og så skal jeg i infrarød sauna, som fremkalder en slags feber i kroppen, som også hjælper på afgiftningen.

Derefter er det så meningen, at jeg skal have 10 dage på samme kost som nu, men de 4 sidste dage er jeg i Berlin med min kæreste, så det er nok tvivlsomt hvor dygtig, jeg kommer til at være dernede, omgivet af Milchkaffee, store, perlende weissbiers til ingen penge og ikke mindst currywurst. Men nu må vi se. Måske bliver jeg så rengjort indeni, at jeg slet ikke har lyst til at besudle mit legeme med den slags.

Min kæreste synes, jeg er rigtig fjollet, og jeg har en snigende mistanke om, at han synes, det er lidt som at se Animal Planet at være sammen med mig for tiden :)

Men jeg er sgu stolt af mig selv. Det vil jeg gerne indrømme. Jeg har ikke syndet en eneste gang - ikke engang i går aftes, hvor min halvfulde kæreste kom slæbende med shawarma og pomfritter. Det havde jeg alligevel aldrig troet.

Til gengæld er der begyndt at ske sære ting med mig. Allerførst er der min afføring, som jeg ikke vil underholde alt for længe med, men bare konstatere, at det sgudda var en besynderlig farve for en bæ. Ahem. Dernæst er jeg enten meget glad eller meget vred. Der er ikke særlig meget "in between" lige for tiden - altså de der lange perioder af nul-humør, hvor man hverken er det ene eller andet, men nærmest bare er ligeglad med det hele. Det er sgu ret syret.

Fx er jeg helt vildt jublende forelsket i min kæreste, og det er jo dejligt. Jeg har meget længere lunte ovefor ham end jeg plejer (til hans store forundring og moro), og til gengæld oplever jeg en sjælden nul-tolerance overfor folk, jeg fx synes spilder min tid, eller ikke behandler mig ordentligt. Altså som i "Hold din fucking KÆFT, din forkælede, egocentriske røv, eller jeg skal give dig nogle rigtige problemer at whine over!!!" agtigt.

Hov, hvor kom det fra???

Det handler alt sammen om noget, der hedder morfin-peptider, som udskilles når man spiser æg, mælk, gluten osv - alt det som jeg ikke spiser for tiden. De virker som morfin, og når man holder op med at spise dem, så bliver man heller ikke så sløv, som man plejer at blive. Det er fandme interessant.

Her til aften fik jeg projektbeskrivelsen til Else Marie Pade-bogen færdig og har sendt den til ham forlags-duden, jeg kender. Jeg VIL skrive den bog!!! Jeg skal til Århus på søndag, og jeg tror faktisk, jeg vil tage toget, selv om det er hurtigere og billigere at tage bussen - bare for at se MIT interview stå hele vejen ned gennem toget. Ja ja, jeg er narcissist, men det er fandme et røvgodt interview!

I øvrigt var der nogen, der lavede telefonfis med mig i går. Det er sgu ikke så tit, man oplever det mere. De ringede på mit hjemmenummer (ja, jeg er en gammel røv, der stadig har fastnet...) og sagde at min dildo blev forsinket. A hvaffor nåed? Ja, den dildo, jeg havde bestilt fra kondomland. Jeg fattede straks at det var en joke, så jeg spurgte bare, hvilken dildo det drejede sig om. En med vibrator åbenbart. Aha. Men jeg havde ikke bestilt nogen dildo. Om jeg ikke hed Andrea. Jo, det gjorde jeg da, men jeg havde stadig ikke bestilt nogen dildo. Så lagde de på. Kære børn, hvis I vil forarge nogen, så er det ikke mig, I skal ringe til med jeres pubertære dildo-jokes :D

De har garanteret set mit navn i M! Jeps, det er mig, der er M!s nye sexekspert :D Jeg har enorm magt over de unge mænds sexliv, muarharharhar!

Okay, nu må jeg hellere gå i seng. Jeg skal tidligt op og til bryllup i morgen. Med tasken fuld af bønnesalat og usaltede riskiks.

17 marts, 2008

Jeg HADER fragtfirmaer!!!

Eller i dette tilfælde DHL.

Jeg havde aftalt med dem, at de skulle levere en pakke til mig fra USA i dag, så jeg var hjemme mellem 9 og 17, et i sig selv fuldkommen latterligt langt tidsrum, men fuck nu det. 17.10 ringer jeg så til dem, for at høre, hvor længe, jeg skal vente. Og får at vide, at budet er kørt tilbage med pakken fordi han har haft for mange pakker med rundt.

HVAD??!

Jeg flegnede fuldkommen ud på det arme pigebarn i kundeservice, der jo for så vidt ikke har en skid med det at gøre, men det er sguda for ringe!

Da jeg spurgte hvordan det kunne ske, fik jeg bare svaret at det skam sker flere gange om ugen, og at der sørme ikke er noget at gøre ved det.

HVAD?!!

De er basically bare pisseligeglade med at de fremstår som nogle respektløse, inkompetente narrehatte, der ikke engang kan finde ud af at tilrettelægge en fragtrute og holde de løfter, de giver deres kunder. Jesus Christ altså.

Så nu har jeg sendt dem jordens sureste klagemail. Ikke at jeg forventer de på nogen måder gider lytte til en lille kunde som mig, men mere bare for at føle at jeg har gjort et eller andet. Havde jeg vidst, det var DHL, der skulle levere, havde jeg aldrig bestilt. Der er fandme aldrig andet end bøvl og pis med det latterlige lortefirma.

Er der ikke et forbrugerprogram i tv, man kan hænge dem ud i?!!

13 marts, 2008

Nååååårh

Fordi jeg var så sur i det sidste indlæg, er her lidt instant dejlig karma:

Forskerfjæs

Okay, forskerfjæs, vil I høre, hvad det vil sige at have travlt? Travlt vil sige, at man har en halv dag til at finde et forskerfjæs som jer, der gider bruge max en halv time på at svare på nogle spørgsmål, som for en forsker, der har brugt laaaaang tid på at forske i det, burde være så banale, at det kan klares i en frokostpause med munden fuld af rejesalat. Men nej, forskerfjæs, sådan hænger tingene åbenbart ikke sammen i jeres verden.

Ved I hvorfor, det er de samme populær-’forskere’, der altid er i medierne? Fordi de gider være med, og fordi de formår at gøre det i et udholdeligt tempo. ”Jeg har deadline om et halvt år, og bagefter holder jeg fri i syv måneder, og nej, jeg gider ikke hjælpe dig med at finde en anden til din artikel, for jeg har alt for travlt.”

Bah!

Åh, det lettede. I mit næste liv vil jeg være forsker. Så kan jeg opdatere bloggen her hver dag, i stedet for at gå halvvejs ned med stress og gå til psykolog og alt muligt, fordi jeg har travlt. Rigtig travlt, ikke sådan pseudo-travlt som de har i den danske forskerverden. BAAAAH!!!

Men for at komme op på den positive klinge igen, vil jeg nævne at jeg:

Får 12.500 kroner tilbage i skat.

Fluks har købt en rejse til Berlin med Boyfriend til april.

Har påskeferie lige om lidt, og med vilje har sørget for ikke at have skidetravlt.

Får besøg af min mor i weekenden.

Er begyndt at synge i kor. Jeg havde helt glemt, hvor glad man bliver af det.

Har været i fjernsynet. Eller, det vil sige, det bliver først sendt i starten af maj, men mere info følger også der. Det er til det dersens ’rockens danmarkshistorie’, de sender søndag aften på DR2. Så var mig og min søster lige inde og snakke om grunge, og om hvordan vi så ud dengang. Hylt! Hylt bliver det især, når de viser det gamle klip med mig og Pearl Jam fra Roskilde 92. Hvis de da gør det. Men det gør de nu nok.

Har bestilt verdens flotteste Marc Jacobs-taske hjem fra USA.

Har verdens sødeste og dejligste kæreste <3

Ikke behøver 3 uger til at udtale mig om noget, jeg har brugt 3 år på at finde ud af.